KLAAR VOOR THE NEXT LEVEL?

Anno 2023 zijn AV-oplossingen en workspace niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Het is een logische stap voor bedrijven die willen groeien, efficiënter werken en werknemers en klanten de meest gebruiksvriendelijke manier van werken willen bieden.

Daarom bieden wij jou de unieke kans om deel te nemen aan ons gratis Innovation Event. Ervaar het gemak en de efficiënte die nieuwste producten en software jouw bedrijf kunnen bieden en ontdek de trends die binnenkort zullen geïmplementeerd worden in de workplace van elk bedrijf. Onze sprekers bieden je graag een inzicht in de workplace of the future!

   >> Bart De Smedt (BIS|Econocom): "Hybride werken: het ultieme wapen in the war for talent"

   >> Kevin Estevez (Logitech): "The New Logic of Work maakt werken beter, gemakkelijker, sneller en meer comfortabel in de realiteit van vandaag"

   >> Evert Van Camp (Samsung): "Beeldschermen worden interactiever, intuïtiever en naadloos in onze omgeving geïntegreerd"

   >> Marco Schalkwijk (Barco): "Meeting Equity: hoe Clickshare een meerwaarde biedt bij het implementeren en verbeteren van een hybride werkomgeving"

   >> Koen Wagemans (IMEC): "De pandemie heeft de manier van vergaderen gerevolutioneerd en bedrijven klaargestoomd voor hybride werken: het beste van beide werelden."

Onze delegatie Sales Engineers  was aanwezig op dé vakbeurs van het jaar - ISE 2023 - om inspiratie op te doen voor toekomstige projecten en om alle nieuwigheden te ontdekken die jouw meetingroom binnenkort naar een nòg hoger niveau tillen.

Producten die je verwachtingen overtreffen, software die jouw medewerkers gemakkelijker en efficiënter laten werken en tools die (online) meetings en hybride werken gewoon een stuk vlotter doen verlopen.

Wij hebben enkele van de interessantste items geselecteerd en zullen deze binnenkort -samen met de leveranciers- voorstellen aan een selecte groep deelnemers.

Ontdek samen met onze Sales Engineers oplossingen die interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf, test de hardware uit en maak kennis met gebruiksvriendelijkheid van de software.

Alles staat opgesteld in onze grote showroom te Mechelen. Losse oplossingen, maar ook totaalpakketten in onze meetingrooms. 

Grote investeringen om gebruik te kunnen maken van deze innovatieve tools zijn zelfs niet nodig, onze Sales Engineers leggen je graag uit op welke manier - en voor welke prijs - jij gebruik kan maken van AV-as-a-service.

Het event vindt plaats op dinsdag 25 april, we gaan van start om 14.30u. Nadien wordt er nog een korte netwerkdrink voorzien, met hapjes. Graag deelnemen? Schrijf je in via het formulier! Wacht niet te lang, de plaatsen zijn zeer beperkt!

We kijken ernaar uit je te ontvangen in onze showroom.

Praktische info

Locatie: BIS|Econocom Mechelen - Zandvoortstraat 23, 2800 Mechelen
Timing: 14.30u- 17.30u

Programma

14.00-14.30u: Welkom!
14.30u-14.50u: Introductie door Bart De Smedt
14.50u-15.10u: Evert Van Camp - Samsung
15.10u-15.30u: Kevin Estevez - Logitech
15.30u-15.50u: Marco Schalkwijk - Barco
15.50u-16.10u: Koen Wagemans - IMEC
16.10u-17.30u: Netwerkdrink met hapjes - rondleiding showroom, uittesten producten