Video is enorm gegroeid sinds 16 maart 2020. De behoefte aan interactieve en productieve vergaderingen is nog belangrijker geworden.

This is sample

Web Version
Logo
webinar-surface

Remote meetings, homeworking, meetingrooms, Microsoft Teams en Surface devices. Wilt u hierover graag meer weten? 

Digitale meetings zijn voor velen van ons het nieuwe normaal geworden. Dit zal ook van invloed zijn op hoe we elkaar ontmoeten wanneer we teruggaan naar het kantoor en de vergaderruimtes. Video is enorm gegroeid sinds 16 maart 2020. De behoefte aan interactieve en productieve vergaderingen is nog belangrijker geworden nu iedereen in de vergadering op afstand deelneemt. We krijgen hierover zeer veel vragen en daarom geven we iedereen de mogelijkheid om via een gratis webinar zoveel mogelijk informatie te verzamelen die de komende maanden zeer nuttig zal zijn.

👇Agenda van deze webinar:

  • Het versnelde Microsoft Teams momentum
  • Tips & tricks voor vlotte meetings
  • Overzicht van alle Surface devices
  • Haal alles uit de Surface Hub2S (en dat is heel wat)
  • Samenvatting en roadmap
  • Q&A

📅Wanneer? 19 Mei - 14u30

Deze sessie wordt ondersteund door Microsoft, Econocom & BIS|Econocom. Aanmelden kan gratis met de gele knop. Het webinar wordt volledig Engelstalig gevoerd. Stuur gerust deze invite door naar andere collega's.

Register for the webinar

logos2

 

 
pensioendienst
 

Unieke boardroom voor de Federale Pensioendienst

De Federale Pensioendienst gaf BIS|Econocom de opdracht om een high-end boardroom voor 34 mensen in te richten. Naast het audiovisuele luik deden ze ook beroep op onze binnenhuisarchitect om een maatwerktafel in te tekenen die voldeed aan alle eisen.

 

Ontdek deze unieke referentie

barco-conference-enews
 

Van draadloos presenteren naar draadloos vergaderen

Met dit nieuwe draadloze conferencingsysteem kan je 'je eigen vergadering meenemen' van overal en met elk toestel, zodat je met een minimum aan gedoe in contact kan komen met collega's op afstand. Ontdek de nieuwe Clickshare Conference producten.

 

Clickshare Conference

 
 
                                                           

Feilo Sylvania Belgium BVBA  Noorderlaan 105c  Antwerpen 
B-2030    Belgium